Γαρίδες σαγανακι


Υλικά!
500 γρ. γαρίδες

300 γρ. κασέρι (κύβους)
250 γρ. τυρί (φέτα κομμάτια)
1 καρότο (φέτες)
1 κρεμμύδικουταλιά σούπας βούτυρο
1 πιπεριά (πράσινη )
1 κιλό ντομάτες
4 κουταλιά σούπας μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
κουταλιά γλυκού αλάτι
κουταλιά γλυκού πιπέρι
Καθαρίζουμε τις γαρίδες.
Τις αχνίζουμε σε ελάχιστο νερό, τις στραγγίζουμε και κρατάμε το ζουμί. Βάζουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα για να κάψει.
Ρίχνουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και την πιπεριά ώσπου να μαραθούν καλά.
Ρίχνουμε την ντομάτα, το ζουμί από τις γαρίδες, το αλάτι, το πιπέρι και βράζουμε ώσπου να δέσει η σάλτσα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε και ανακατεύουμε την τριμμένη φέτα και το μαϊντανό. Στρώνουμε τις γαρίδες σε ένα πυρέξ σκεύος και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Καλύπτουμε την επιφάνεια με το κασέρι και βάζουμε εδώ κι εκεί μερικά κομμάτια βούτυρο.
Ρίχνουμε από πάνω λίγο μαύρο και λίγο κόκκινο πιπέρι.
Το ψήνουμε το μέχρι να ροδίσει, περίπου 30΄.