ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣ


Υλικά:
400 γρ γιαούρτι σταγγιστο χωρίς λιπαρά ή μυζήθρα χωρίς λιπαρά
100 γρ γάλα με 1,5% λιπαρά
4 κουταλιές σούπας λάδι ελαφρύ
2 αυγά 
120 γραμ. ζάχαρη
560 γρ αλεύρι 
1 πακέτο μπέικιν πάουντερ
4 βανίλιες
240 γρ βερίκοκα κονσέρβα καλλα στραγγισμένα
50 γρ μαργαρίνη χωρίς λιπαρά
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C 

Για τη ζύμη:

Βάζουμε σέ ένα μπόλ τό γιαούρτι, το γάλα, λάδι, 1 αυγό και 70 γραμμάρια ζάχαρη. 450 γρ αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ,
τά ζυμωνουμε σέ μια ζύμη 
χωριζουμε την Ζύμη σε 16 στρογγιλα κομματια
και πατάμε λιγο στο κέντρο του ετσι που να εχουμε μια λακουβιτσα

Για τη γέμιση:
Ανακατευουμε τό υπόλοιπο γιαουρτι η την μυζηθρα με το δεύτερο αυγό και τις 3 βανίλιες και την βάζουμε μέ ενα κουταλακι επανω στα κομματια ζύμης
επανω βάζουμε μισο βερυκοκο

Για την τριφτη ζύμη:
Με την υπόλοιπη μαργαρίνη και την υπόλοιπη ζάχαρη και την βανιλια ,.το αλεύρι, τα τριβουμε με τα δαχτυλα μας
και πασπαλίστε επανω στο βερυκοκο και επανω στην γεμηση
ψύνουμε στο ζεστο φούρνο στη μεσαία σχάρα για 35 λεπτά.