Παντζαροσαλάτα


Υλικά:
6-8 μέτρια παντζάρια
1 ξινόμηλο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
2 σκελίδες σκόρδο
2 καρύδια
ξύδι, ελαιόλαδο, αλάτι




Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 15-20 λεπτά μέχρι να τρυπιούνται σχετικά εύκολα
Αφήνουμε τα παντζάρια να κρυώσουν και ετοιμάζουμε τη σως.
Πολτοποιούμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε καλά με το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και αλάτι
Συνεχίζουμε με τα παντζάρια. Τα τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε σε κυβάκια και τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα
Πασπαλίζουμε με τα καρύδια
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια το ξινόμηλο
Ρίχνουμε τη σως γιαουρτιού και ανακατεύουμε