Κόβουμε σε κομμάτια τα φύλλα κρούστας και τα αφήνουμε να ξεραθούν για μισή μέρα ή λίγες ώρες.
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά.
Τοποθετούμε τα φύλλα σε ένα μετρίου μεγέθους ταψί.
Περιχύνουμε το μείγμα να απλωθεί καλά παντού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδοψηθεί το γλυκό.
Μόλις κρυώσει καλά το γλυκό το χαράζουμε σε κομμάτια.
Περιχύνουμε με το σιρόπι το γλυκό.
Μόλις κρυώσει το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά και σερβίρουμε με παγωτό βανίλια ή γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι.
Το γλυκό πρέπει να είναι εντελώς κρύο και το σιρόπι ζεστό ή το ανάποδο.
Το γλυκό πρέπει να είναι εντελώς κρύο και το σιρόπι ζεστό ή το ανάποδο.
Αν θέλουμε ,κρατάμε τις φλούδες πορτοκάλι που έβρασαν μαζί με το σιρόπι και τις ψιλοκόβουμε σε μικρά καρεδάκια.
Τις ρίχνουμε ξανά μέσα στο σιρόπι όταν περιχύνουμε το γλυκό για περισσότερη γεύση.